Kirkkonummen Rengaspiste Oy

Ajanvaraus

Varaa aika »

SÄHKÖINEN AJANVARAUS

Ajanvaraus palvelee 24/7

Varaa aika, kun sinulle parhaiten sopii.

Tarve renkaiden vaihtoon? Kirkkonummen Rengaspiste Oy:n sähköinen ajanvaraus palvelee ympäri vuorokauden! Voit varata ajan järjestelmästä, kun haluat vaihtaa renkaat tai mikäli renkaasi ovat rengashotellissamme.

Varsinkin sesonkiaikana ajanvaraus on hyvä tehdä ajoissa. Sähköinen järjestelmämme on nopein ja helpoin tapa varata juuri sinulle sopiva aika – renkaiden vaihto on vain muutaman klikkauksen päässä!

HUOM!!! Muistathan varata myös LUKKOPULTIN avaimen valmiiksi mikäli autossasi on sellainen.

Aukioloajat ja osoitetiedot:

Avoinna arkisin klo 8–17  Lauantaisin 9-14

Kehänreuna 2 
02430 Kirkkonummi

Siuntion toimipiste : Ajanvaraus puhelimitse.

Arkisin 8-16

Siuntiontie 58 C

02570 Siuntio 


Katso sijainti kartalta »

Varaa aika »

 

  • Renkaiden valinta

  • Jokaisen auton rekisteriotetiedoissa on merkittynä yksi tai useampi suositeltu/hyväksytty rengaskoko. Autonvalmistaja on valinnut alkuperäisrengastukseksi suorituskykyluokaltaan ja kantavuudeltaan auton suorituskykyä ja ajo-ominaisuuksia vastaavan rengastyypin. Tällä rengastyypillä valmistaja on hienosäätänyt auton alustarakenteen normaalikäyttöön sopivaksi.
  • Jos haluat muuttaa autoon valittua rengaskokoa tai kantavuus- ja nopeusluokkaa, varmista asia ensin automerkin edustajalta tai meiltä. Soittamalla meille saat samalla myös tarvittavat vannetiedot ja mahdolliset poikkeavat rengaspainesuositukset. Rekisteriotteessa ilmoitettua rengaskokoa saa leventää tai kaventaa maksimissaan 30 mm ja vanteen halkaisijaa voidaan muuttaa maksimissaan yhdellä tuumalla ilman muutoskatsastusta. Uudemmissa autoissa tulee huomioida myös esimerkiksi jarrusatuloiden, pyörän ripustuksien ja ABS-jarrujärjestelmän sekä ajonhallintajärjestelmän rajoitteet rengaskoon muutoksissa.
  • Vältä käyttämästä autossasi samanaikaisesti erimerkkisiä ja –tyyppisiä renkaita. Jos valitset talvirenkaiksi nastoitetut renkaat, kaikki neljä rengasta tulee olla nastoitettuja. Huolehdi, että varsinkin samalla akselilla olevat renkaat ovat kulumisasteeltaan samanarvoisia. Vähemmän kuluneet renkaat sijoitetaan taka-akselille. Nastallisista talvirenkaista saa puuttua nastoja enintään 20%, jotta ne olisivat laillisia.
  • Huomaa, että talvirenkaiden suorituskykyluokkamerkintä on yleensä alhaisempi kuin kesärenkailla. Se on syytä ottaa huomioon, jos olet lähdössä ulkomaille. Asiasta voit tiedustella lisää soittamalla meille.

Rahoitus & osamaksu

YLLÄTTIVÄTKÖ RENGASHANKINNAN KULUT? EI HÄTÄÄ, VALITSE RENGASCENTER-RAHOITUS

Resurs Bank -rahoituksella saat lainapäätöksen heti, ilman takaajia tai vakuuksia. Hae tiliä lähettämällä viesti RENGASCENTER numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin, jonka kautta pääset täyttämään hakemuksen.