Renkaanvaihto

Anna ammattilaisen vaihtaa renkaasi

Renkaanvaihto Kirkkonummen Rengaspisteessä sisältää renkaiden pesun, ilmanpaineiden tarkistuksen ja lisäyksen, sekä allelaiton.

Renkaanvaihto voi tuntua yksinkertaiselta asialta, mutta oikeanlaisen ja turvallisen lopputuloksen saamiseksi renkaanvaihdossa on kuitenkin monta huomioitavaa asiaa: renkaiden kunnon tarkistus, auton nostaminen oikeasta kohdasta, renkaiden asennuspaikka ja pyörimissuunta, oikeanlaiset pultit tai mutterit (usein talvi- ja kesärenkailla on erilaiset pultit/mutterit), soviterenkaat ja niiden sopivuuden varmistaminen, oikeat ilmanpaineet, renkaiden pesu, sekä jälkikiristys.

Renkaanvaihdon lisäksi teemme kaikki renkaisiin liittyvät asennustyöt käyttäen tarkoituksenmukaista ammattikalustoamme. Olipa kysymyksessä uusien renkaiden asennus tai käytettyjen renkaiden uudelleenasennus vanteille, ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua. Asennusten yhteydessä renkaat pestään, tubeless-venttiilit uusitaan ja renkaat tasapainotetaan sekä tarvittaessa asennetaan auton alle. Henkilökuntamme huomaa myös, jos renkaasi ovat kuluneet epätasaisesti ja ehdottavat sinulle pyöränkulmien säätöä (nelipyöräsuuntausta).

Varaa aika renkaiden vaihtoon!