Rengashotelli

Rengashotelli Kirkkonummella

Säilytä renkaasi turvallisesti ja vaivattomasti ammattilaisten käsissä

Kirkkonummen Rengaspisteen rengashotelli hoitaa puolestasi renkaiden kausisäilytyksen helposti ja turvallisesti parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Renkaiden pitkän käyttöiän kannalta viileät, pimeät ja lämpötilaltaan tasaiset tilat suojaavat renkaita niille haitalliselta valolta, kosteudelta ja lialta.

Rengashotelli säästää selkää, aikaa ja hyllytilaa. Rengashotellissa me pesemme renkaasi, tarkastamme niiden kunnon ja ilmanpaineet sekä säilytämme ne renkaille tarkoitetussa, kuivassa tilassa. Asianmukaisesti valvottuun ja vakuutettuun rengashotelliin renkaat voi jättää levollisin mielin. Samalla säästät tilaa ja vältyt renkaiden kuljettamisen vaivalta.

Rengashotellin tarkoitus on vapauttaa sinut rengasmurheilta kokonaan. Olemme sinuun yhteydessä säilytyskauden aikana, jos renkaiden kunnossa on jotain huolestuttavaa. Muuten kutsumme sinut renkaanvaihtoon, kun sesonki pyörähtää käyntiin.

Varaa aika renkaiden vaihtoon!