Kierrätys

 

 

Kierrätys

Valtioneuvoston päätös käytöstä poistettujen renkaiden hyödyntämisestä ja käsittelystä astui voimaan 1.6.1996. Kierrätystoiminnan hoitamiseksi on perustettu Suomen Rengaskierrätys Oy. Perustajia ovat kotimainen valmistaja, suurimmat maahantuojat ja Autonrengasliitto.

Yhtiön tehtävänä on organisoida käytöstä poistettujen renkaiden keräily, uudelleenkäsittely ja markkinointi hyötykäyttöön. Kuluttaja voi jättää käytöstä poistamansa renkaat lähimpään renkaita myyvään yritykseen, joka on velvollinen ottamaan vastaan myytävään määrään nähden kohtuulliseksi katsotun määrän renkaita.

Renkaiden hankinnan yhteydessä kuluttajalta peritään erillinen kierrätysmaksu, jolla Suomen Rengaskierrätys Oy:n toiminta rahoitetaan. Yritys ei tavoittele taloudellista hyötyä vaan pyrkii hoitamaan sen kanssa sopimuksen tehneiden tuottajien osalta annetun Valtioneuvoston päätöksen mahdollisimman kokonaistaloudellisesti.

​​​​​​​

Ota yhteyttä

Valitse sinulle helpoin tapa ottaa yhteyttä

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa aika helposti netistä renkaidenvaihtoon ja tule tutustumaan rengasvalikoimaamme myymälään.

Varaa aika 

Yhteydenottolomake

Täytä lomake

Täytä laajempi tarjouspyyntölomake, niin autamme valitsemaan juuri sinulle sopivat renkaat.

Pyydä tarjous

Kuva

Ota kuva

Ota kuva nykyisistä renkaistasi ja annamme tarjouksen uusista sinun autoosi sopivista renkaista.

Ota kuva

Rahoitus & osamaksu

YLLÄTTIVÄTKÖ RENGASHANKINNAN KULUT? EI HÄTÄÄ, VALITSE RENGASCENTER-RAHOITUS

Resurs Bank -rahoituksella saat lainapäätöksen heti, ilman takaajia tai vakuuksia. Hae tiliä lähettämällä viesti RENGASCENTER numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin, jonka kautta pääset täyttämään hakemuksen.